Phuket Adası’nda oğluyla birlikte yaşayan Leyla Bilginel’den haber var

Oyuncu Leyla Bilginel 2014 yılından itibaren Tayland’ın ünlü turizm adası Phuket’te oğluyla birlikte yaşıyor. Uzun zamandır Türkiye’den uzakta oğluyla bir hayatı tercih eden Bilginel, sessizliğini Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu’na bozdu. Yaşadı münzevi hayatı anlatan Leyla Bilginel, yeni hayatı ve  yaşadığı çevre hakkında bilgiler verdi.

LEYLA BİLGİNEL KİMDİR?

Leyla Bilginel, 21 Aralık 1977 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümü mezunu. Bilginel, önceden Kömürcü olan soyadını mahkeme yoluyla Bilginel olarak değiştirdi.

Leyla Bilginel, 2007 yılında ABD’de New York’ta bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalarak, bu şekilde bebek dünyaya getiren ilk Türk oldu. Oğlunun adı Serkan Kayra.

Leyla Bilginel, 2 yıl kadar haber spikerliği de yaptı. Ankara’da Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, devlet tiyatrolarından oyunculuk eğitimi de aldı. Ardından önce reklam filmleri, katalog çekimleri derken oyunculuğa başlamış oldu. Çeşitli dizi filmlerde görev aldı.

Leyla Bilginel, 2012 yılında TV8’de yayınlanan ve Kenya’da yapılan Tropytürk yarışmasına katıldı. 2013 yılında “Qüfür” filminde “Gülizar” karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Qüfür – Gülizar
2010 Kılıç Günü – Suzan Kızıltan
2009 Maskeli Balo
2008 Pars: Narkoterör
2007 Emret komutanım: Şah mat
2007 Gurbet Yolcuları
2006 Kördüğüm
2005 Savcının Karısı
2002 Yeşil Işık
2002 Seni Yaşatacağım
2001 – Nisan Yağmuru (Dizi)
1998 – Aynalı tahir (Dizi)

İşte, Leyla Bilginel’in binlerce km. uzakta oğlu Kayra ile birlikte yaşadığı Phuket Adası’ndan görüntüler:

BENZER HABERLER

YENİ HABERLER

© Copyright 2017 Medyabey. Tüm görsel ve metin kaynak hakları saklıdır. - [email protected]