Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’tan ayrılık haberi üzdü

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur cephesinden kötü haber geldi. Ünlü çift boşanıyor mu? İddialar Magazin D’den geldi…

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç geçtiğimiz dönemde ayrılacakları yönündeki iddialara şiddetle karşı çıkmıştı ancak Magazin D Yaz’ın iddiasına göre evlerini ayıran Dalkılıç ve Boluğur boşanma arefesine girdi.

2 yıllık evli ünlü çiftten Murat  Dalkılıç Bodrum’a taşındı; Merve Boluğur ise İstanbul’da kaldı. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç 25 Ağustos 2015’te evlenmişti

Merve Boluğur kimdir? 

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu. Boluğur halen Gossip Girl adlı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı.

2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı.

2007 yılına fantastil korku filmi Gomeda ile başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın sona ermesinin ardından Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden adlı T.V. dizisinin kadrosuna girdi. Genç oyuncu bundan bir yıl sonra ise Cem Görgeç tarafından yazılıp yönetilen Hoşçakal Güzin adlı T.V. filminde rol aldı.

Aşk Yeniden’in sona ermesinin ardından Kül ve Ateş adlı T.V. dizisinde rol alan Boluğur, halen Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

2012 yılında Rexona reklamında oynadı. 2014 yılında Maybelline NewYork’un ilk Türk marka yüzü oldu.

Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi.

Merve Boluğur’un filmografisi…

2006 – 2007 – Acemi Cadı

2006 – Keloğlan Karaprense Karşı (Sinema filmi)

2007 – Gomeda (Sinema filmi)

2007 – Aşk Yeniden

2008 – Hoşçakal Güzin (Sinema filmi)

2009 – Kül ve Ateş

2010 – Küçük Sırlar (Ayşegül Yalçın)

2011-2013 – Kuzey Güney (Zeynep Çiçek)

2013-2014 – Muhteşem Yüzyıl (Nurbanu Sultan)

Murat Dalkılıç kimdir? 

Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Babası Mehmet Sedat Dalkılıç, annesi Hanife Kural’dır. İlk ve orta öğretimini Kuşadası’nda tamamladı. O dönemde basketbolcu olmaya karar verdi. Bir yandan da müzik, resim ve basketbolun dışındaki diğer sosyal faaliyetleri de hobi olarak yapıyordu. 15 yaşında ilk müzik grubunu okulda kurdu ve grubun solistliğini üstlendi.

17 yaşında Kuşadası’nda daha lisedeyken profesyonel basketbolcu oldu. 1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi. ilk olarak cafe barlarda gitar çalarak başlayan müzik kariyerine başladı.

2008 yılında ilk albümü “Kasaba”yı çıkardı. İlk olarak 2008 yılında Murat Boz ile düet yaptığı Kasaba şarkısıyla çıkışını gerçekleştirmiştir. Şarkı pek çok listede 1 numaraya yükselmiştir.

Piyano eğitimi de alan Murat Dalkılıç, İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden 2012 yılında mezun oldu. Ardından 2013 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema – Televizyon bölümünde master eğitimi almaya başladı.

Uganda’da inşaatı gerçekleştirilecek; içeriğinde okul, hastane, aşevi ve meslek okulu olacak yapı için, Kimse yok mu? derneği ve Samanyolu Haber televizyonu tarafından başlatılan hayır kampanyası çerçevesinde, “İnsanlık Ölmedi” isimli Samanyolu Haber TV’de Ağustos 2011′de yayınlanan programda sanatçı telefonla yardım toplamıştır. Gece boyu süren; Kayahan, Seda Sayan, Ümit Sayın, Erhan Güleryüz, Murat Kekilli, İbrahim Erkal, Vatan Şaşmaz, Tolgahan Sayışman ve Erhan Ufak vd. ünlülerle beraber Dalkılıç’ın da telefonla hayırseverlerle görüştüğü kampanyada yardım toplanmıştır.

Murat Dalkılıç 20 Eylül 2014 tarihinde başlayan, yapımcılığını Tükenmezkalem Film’in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde’ye ait ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı “Sil Baştan” adlı dizide, Emre Kınay, Sergen Yalçın, Dilara Gönder, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan, Önder Açıkbaş, Tuna Orhan ve Çiçek Dilligil ile birlikte oynadı. Murat Dalkılıç, 24 Ağustos 2015 tarihinde Merve Boluğur ile evlendi.

YORUMLAR

Henüz hiç yorum yapılmamış.

BENZER HABERLER

YENİ HABERLER

© Copyright 2017 Medyabey. Tüm görsel ve metin kaynak hakları saklıdır. - [email protected]